Det kliar, kan du hjälpa mig?


Tanterna hjälps åt att klia varandra.Helgens lärdom.

Sänk frontlastaren i stället för att höja när du kör in på ströbädden... Annars kan man få roa sig med sådant här.


Dvs gå och plocka glassplitter och plastbitar. Men man ska väl lära sig av sina misstag ;)

Det blev mycket av den här varan under helgen. Massa skitgöra ;)

Det blåste lite i lördags. (Jag fick en kotte i pannan när jag klev ur traktorn för att gå till sjön och fota)

Wille hos veterinären

I går skulle W in på en ryggutredning, det gick inte särskilt bra. Han blev stressad och mentalt blockerad så han försökte äta upp veterinären och när han fick munkorg gick det inte alls. *suck*. Han får i alla fall testa att äta antiinflammatoriskt och smärtstillande i tio dagar och se vad som händer. Som följd av medicineringen får han inte springa fritt som han är van utan är begränsad till tio dagar i koppel med totalt 1½ timmes rörelse/dag. Någon som vill ha en hund? Han kommer vara lite lätt knäpp innan det är klart.


Favorit i repris...

"Hästar på rymmen"..denna gång del fem ;).


Ett starkare sånt här kanske vore något? (Nu är det inte det där som sitter där...) Det ska komma upp ett annat under em i alla fall, får väl se hur länge gamla grå och fröken skrutt håller sig kvar...

Skyldiga!!!

 

Blandade bilderEn påminnelse om vad som tog upp en del tid under sommaren ;)Inte massa onödig elektronik som kan gå sönder här inte..


Snart ska vi få kossorna att passera genom denna. Finns det någon som anmäler sig frivilligt att hjälpa till?Från vägen för några veckor sedan.Samma åker, dock en annan vinkel. Ser ni någon skillnad?

Tröskan har varit i farten :). Sen att det förstördes sju lager på rundbalspressen i går (Murphy älskar fredagar) när det pressades halm är mindre skoj så jag bönar och ber för uppehållsväder under helgen så att halmen är torr nog att pressas till veckan.

Nästa person som frågar mig om det inte är dags att "skaffa ett riktigt/annat/bla bla bla jobb" snart kommer nog få sig en åthutning som heter duga. Att vara egen företagare och bedriva lantbruk är precis lika riktigt som vilket annat jobb som helst!


RSS 2.0