Vilken dag...

I går skulle jag och M åka upp till Birsta för att handla lite. När vi har svängt av och är på väg genom "stan" så börjar bilens laddningslampa att lysa. Vi bestämmer oss för att svänga in på Clas Olssons parkering och kolla (den C O vid hamnen) och väl på väg in där så blir jag helt utan servostyrning... Spännande. Eller inte.

Hur som helst hamnar bilen på en p-ruta och M lyfter på huven och ser att saker och ting inte är där dom borde vara, remskivan (?) hade hoppat av från generatorn. Ringer bilförsäljaren och han hänvisar oss till en märkesverkstad och vi tar kontakt med dom, får beskedet att bilen bör bärgas dit och så fick vi ett nummer. M ringer och dom vägrar att hämta bilen och vi tar återigen kontakt med bilförsäljaren och han ringer samma nummer och får samma besked (dom hänvisade till att bilen inte var servad på märkesverkstad de senaste två åren...huvudsaken för mig är att bilen är servad...) så han ringde efter en annan bärgare som hämtade upp bil och två stycken som var lagomt less på all väntan och körde ut oss till verkstaden. Tre timmar efter att vi fått stanna kunde vi äntligen påbörja det vi kom upp för att göra.

Gårdagens största rosor går till bilförsäljaren som gjorde det han kunde för att hjälpa oss samt till mina föräldrar som kom upp och hämtade så att vi kom hem utan att krångla med bussar. Nu återstår bara en resa till nästa vecka för att få hem bilen igen.  

Kommentarer
Postat av: Sandra

Uscha,hatar bilar (alla maskiner för den delen) som inte fungerar!Hade!

2008-08-30 @ 19:57:40
URL: http://vastanalantbruk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0