Ont och slutrymt.

I dag är ingen bra dag. Jag har ont i handlederna, en axel samt min fotled... Fotleden vet jag att värken orsakas av en gammal fraktur (jag blev trampad av en kviga för sisådär 15 år sedan och bröt båda benen i fotleden samt krossade fotknölen). Den är röntgad och undersökt men det finns ingenting där, den spökar ändå. Det andra vet jag inte varför det gör ont men det ska väl undersökas framgenom...

Jag har varit bortskämd med hästar som har kunnat gå för en enkel tråd utan ström. Nu har gamla damen kommit på att man kan hänga över tråden för att kanske kunna noppa åt sig ett överblivet höstrå eller två som ligger utanför och då har tråden gått av så att man har kunnat promenera in till tjurarnas foderbord och ätit av deras ensilage. Min märr har konstaterat att sparkar man tillräckligt länge på stolparna så går dom av alt. att handtaget hoppar ur öglan så att det blir öppet i ingången.
Nu har jag lessnat så i dag satte jag och pappa dit det batteridrivna stängselaggregatet. Tanterna lär bli lite överraskade när dom försöker ta sig in och får en stöt men å andra sidan så har jag lessnat på att ständigt laga hage och fundera över hur mycket ensilage de har satt i sig och hur stor risken för kolik är denna dag.

Kommentarer
Postat av: Mia

Hoppas krämporna blir bättre snart. *kram*

2008-02-19 @ 12:49:49
Postat av: ejmis

Nordsvenskar...dom gör vad som helst för ett höstrå ;)

2008-02-19 @ 18:44:00
URL: http://ejmis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0