Testikelförstoring.

Men av vilken anledning? En infektion i kroppen som spridit sig ner i testikeln? Eller en omvridning? Krosskada? Osv.. Veterinären var hit och undersökte en av slakttjurarna i går och det verkade helt men mycket förstorat, ej så varmt men otroligt ömt för lilla herren. Sädesledaren var grovt förstorad och när vi pratades vid på telefon så sa hon att vi kanske skulle bli tvugna att kastrera men efter en undersökning så ansåg hon att det inte var tillrådigt att skära som det såg ut nu, det var inte ens säkert att kastrationstången skulle räcka runt. Han behandlades med antibiotika, smärtstillande och inflammationshämmande och vi återkopplar på måndag för att se vad som har hänt såvida han inte åker på feber eller blir allmänt sämre under helgen.
I morse såg det i alla fall ut som att den ena testikeln krupit tillbaks litegrann men frågan kvarstår än, vad har gjort att denna herres ädla delar har svullnat upp så groteskt? 


Kommentarer
Postat av: ejmis

Aj,aj, det där såg ont ut. Hoppas medicinen ger bra effekt.

2008-09-20 @ 12:43:24
URL: http://ejmis.blogg.se/
Postat av: Sandra

Men gud!Stackarn..Man får aldrig sluta förundras va mycke tok man kan råka ut för me djuren..hoppas det ordnar sej för den lille rackarn,hade!

2008-09-20 @ 14:01:46
URL: http://vastanalantbruk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0