Den bortglömda vägen.

Jag bor tydligen efter den. Dryga dm med snö i natt och fortfarande ingen plogbil. Vägen består av två hjulspår och det är ingen höjdare om man får möte.
Jag skulle egentligen ha varit in till stan med släpvagn för att hämta hem en till grind till mitt grindsystem men det får väl bli någon annan dag när den där förbaskade vägen är lite bättre att köra efter. *fnyser*.

 Väghållningen här har varit under all kritik denna vinter. Innan det blev ägarskifte hos firman som kör så kunde man räkna med att vägen var plogad före 06.00 så gott som varje gång det snöat samt att han körde en till två gånger till under dygnet i fall det fanns behov. Nu ägs det av en son och han verkar inte veta hur bilen fungerar, det är bra om snön körs ur inom de närmsta två dagarna och vissa gånger bryr de sig inte alls utan snön får helt sonika köras ner av bilarna och vägen blir spårig och allmänt värdelös.

Kommentarer
Postat av: ejmis

I vinter har vi haft en väldigt bra snöröjare tack och lov.

2008-01-24 @ 18:45:10
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: Mia

Du har iaf snö, även om det ställer till förtret för dig. Det lilla vi har är såå trevligt. Lite puder på leran bara, så när hästarna kommer in har de klasar av isbollar hängandes i hovskägget. Även de som inget hovskägg har. På kallblodet fick jag klippa bort bollar med diameterns 10-12 cm. Nog gnället nu, för nu regnar det och blåser friskt. :)

2008-01-25 @ 08:54:27
Postat av: Rebecca

Tänk att det finns dom som har snö! Här ligger det inte ens grus på trottoarerna.. vilket iofs är rätt skönt att slippa gå på :) Hoppas allt är bra med dig tjejen..

2008-01-26 @ 10:59:12
URL: http://somedaysoon.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0