Bestämd gammelmärr.

Gamla T (numera 27 år) talade om i morse att det minsann var för kallt för henne att gå ut (ca 16- men hon hade täcke). Jag släpper alltid henne från stallet och hon brukar promenera ut i hagen där morgonhöet väntar, i morse klev hon ut genom porten, tittade på mig och R.B för att sedan vända och gå in igen.
R.B leddes ut i hagen och sedan fick jag gå in igen och mer eller mindre släpa ut T.

Kommentarer
Postat av: ejmis

När man är 27 år så vet man tydligen vad man vill ;)

2009-01-04 @ 11:44:45
URL: http://ejmis.blogg.se/
Postat av: Evelina

haha ja de är så härligt med gamla kloka hästar som vet va de vill. Min fjording brukar oxå få för sig att visa sin kloka sida men då handlar det nästan alltid om mat =) jodu med hjullastaren har jag det problemet att den ena grejen efter den andra rasar och nu bara MÅSTE den in på rep. Så det är många saker som ska fixas. Svettas av bara tanken på räkningen... Egentligen borde jag sälja den som repobjekt och skaffa en bättre begagnad L70, om man bara hade de pengarna! Får vänta med det...kanske den här finanskrisen får de begagnade maskinerna att sjunka ännu mer i pris om man bara väntar ett tag!

2009-01-04 @ 20:08:26
URL: http://xevelinax.blogg.se/
Postat av: Sandra

Härliga hästar! =) Jag blev erbjuden att ta tjänstledigt en viss procent men jag tänkte att nu får de va nog,jag kommer ju ändå att jobba extra som timvikarie så jag e inte rädd för att bli utan jobb om det kniper..

2009-01-04 @ 21:10:55
URL: http://vastanalantbruk.blogg.se/
Postat av: Linnea

hehe så klok :)

2009-01-07 @ 20:36:18
URL: http://linneagranstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0