Uppdatering med bilder.

 
Sen sist jag skrev har jag bland annat varit iväg och lämnat ensilageplast, det blir ju en hel del under ett år på gården.

 
Sommarhagarna plockas ner, stolpe efter stolpe...



Sommarhagarna har plockets ner Jag har skymtat monster i skogen ;) (det är R.B och T som gömmer sig)

  
Tjurarna hade förstört en vattenkopp och det tog sin lilla tid att byta ut den eftersom när man väl har fått dit koppen så ska det snurras upp en alldeles för lång värmekabel runt koppens undersida och ska skyddet (mittenbild) passa utanpå.


Till sist har det tillbringats tid i traktorn för att pressa halm. I dag när jag skulle snöra en bal så hörde jag ett missljud från pickupen och när jag tittade ner så såg jag att det slog gnistor för att pinnarna stod och slog mot en sten...som tur var hände det inget mer, hade inte varit så roligt att ringa till markägaren och säga "jodu, det uppstod ett litet missöde".

R.B kom inte med på körkursen, däremot fick jag en fotplats. Hade verkligen velat ha med hästen också, jag tror att det hade varit väldigt roligt och intressant. Däremot har damen fått sin vinterfrisyr (halvrakning) och det verkade som hon uppskattade det, om inte annat uppskattade jag det i dag när hon inte var sjöblöt i svett efter att vi varit ute och kört.

Kommentarer
Postat av: ejmis

Grattis! Du vann!!



http://ejmis.blogg.se/2008/october/grattis-lena.html#comment



Maila namn och adress till mig så skickar jag böckerna.



[email protected]

2008-10-15 @ 19:36:31
URL: http://ejmis.blogg.se/
Postat av: Plogflickan

Grattis till böckerna!

Vi ska till och

2008-10-15 @ 19:49:15
URL: http://plogflickan.blogg.se/
Postat av: Sandra

hej!Ja visst är det mycke arbete man gör flera gånger,som detta stängsel som plockas upp o ner o fram o tillbax,o balplasten som först ska på balarna,sen av,o sen till återvinning..men vad gör man inte..?! =)

2008-10-16 @ 16:38:49
URL: http://vastanalantbruk.blogg.se/
Postat av: Evelina

Ja dessa gödselspridare, de är bra så länge de fungerar och inte stockar! Finns ju inget tråkigare än att börja skotta ur dem för hand! Måste bara passa på att göra reklam för den nya mötesplatsen för oss bönder, bondeliv.se! Gå nu och bli medlem du oxå =)

2008-10-21 @ 10:45:25
URL: http://xevelinax.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0