Instängd rymmerska.

När man som ko smiter ur hagen för tredje gången på en och samma dag så blir man instängd i ladugården och får anse betessäsongen som slut. Vi har en ko som bara har vägrat att acceptera att hennes kalv är frånskild och hon har hoppat ut ur hagen tre gånger sen i morse... Andra gången lyckades hon även dra med sig tio andra som sprang lite som dom ville men tredje gången hann mamma och M stoppa de andra och kossan fick snällt finna sig i att bli instängd i ladugården. Nu hoppas jag att de övriga håller sig i skinnet.

I kväll har jag varit på kurs för hur en valberedning fungerar och arbetar. Det var väldigt intressant men jag är glad att vi har en stund kvar innan det är årsmöte. Det var mycket "intressant" att hitta sex nya personer till en styrelse på tio dagar..men det gick och beröm har vi fått. Det fanns dom som inte trodde att vi skulle klara av det men tänk så fel de hade.

Nu väntar sängen.


Kommentarer
Postat av: ejmis

Vad är det med dom när dom rymmer hela tiden.... ;)

2008-09-09 @ 23:04:07
URL: http://ejmis.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hej!Tröttsamt med rymmare,har en tacka som vägrar stanna på rätt sida elnätet så i sommar har hon fått stått tjudrad o nu blir det slakt.Finns bättre saker att göra än att jaga ett tjurigt får! =)

2008-09-10 @ 13:15:46
URL: http://vastanalantbruk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0