Avlägset...Det känns som att detta är långt bort i tiden.
Den vita som är längst fram i bilden var en ko som jag älskade och hatade. Supersnäll och trevlig tills man skulle ta in henne från betet. Då förvandlades hon till ett folkskyggt och hysteriskt *****. Hon visste precis vart porten var och stannade med en del av kroppen utanför så att hon hann kasta sig ut när man skulle stänga. Lyckades man stänga porten bakom henne fick man vara beredd på att kasta sig undan när hon rusade i blindo.
Hon hatade verkligen dagen då hon skulle in. Däremot hatade hon inte att vara inne för då var hon hur go som helst?!
Tyvärr fungerar det inte med en sådan ko då alla kalvar såg hennes beteende och självklart gjorde lika. Säger mamma ko att det är läskigt, ja då måste det såklart vara super-duper-hyper-livsfarligt och springer kompisen gör jag säkrast i att agera likadant =S.

Kommentarer
Postat av: lena

Hmm..djur är som barn, och härmar varandra, ALLA måste göra lika dant om det ska funka..Ja, det är inte billigt att köpa in en ras ren avelstjur..Mycket pengar inblandade..Och Sharolais tjuren får vi ju låna gratis..Bengt har pratat med försäkringsbolaget om att ge alla kvigorna en individförsäkring..När de börjar kalva kan vad som hellst gå snett, men då är vi beredda..

2011-03-31 @ 08:01:48
URL: http://blogg.amelia.se/lena70/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0